DK > Registrer LEI Kode

Dansk LEI: En nemmere måde at registrere LEI Nummer

Samme dag LEI Nummer, automatisk udstedelse 24/7 til dit LEI.
Deltag i de tusinder af organisationer, trusts og fonde, der vælger RapidLEI.

RapidLEI er akkrediteret af GLEIF til at udstede LEI Nummer / LEI Kode i Danmark og Norden.

RapidLEI top issuer globally

#1
LEI-UDSTEDER VOLUME

LEIs for Organizations


ORGANISATIONER, DER BRUGER RAPIDLEI

Data Quality

#1
FOR DATAKVALITET

1 år

70€

LAVPRIS

3 år

200€

SPAR 5%

5 år

315€

SPAR 10%

  • Automatiseret udstedelsesproces
  • Få LEI på få minutter
  • Funktionsrig LEI-styringsportal
  • 24/7 ekspertsupport
  • Gratis overførsel af eksisterende LEI’er
  • # 1 global akkrediteret LEI-udsteder

Registrer et LEI Nummer til dig eller din klient på få minutter

ælg flere år til automatiserede fornyelser. Spar tid, penge og lavere risiko for bortfaldne LEI-bøder!


Masseregistrering |
Køb fra lokal partner

RapidLEI customers

Hvorfor vælge RapidLEI?

24/7 Legal Entity Identifier issuance

Udstedelse døgnet rundt, inklusive weekender

Fast LEI issuance

Automatiseret proces – de fleste LEI’er udstedes på få minutter

#1 LEI issuer

# 1 global udsteder og nr. 1 for LEI-datakvalitet
Se statistik

Trustpilot review

5-stjernet kundetilfredshedsscore på Trustpilot
Læs anmeldelser

Legal Entity Identifier discounts

Lave priser og rabatter på flere år

Weekend LEI issuance

EnterpriseLEI til komplet LEI livscyklusadministration

SÅDAN FUNGERER RAPIDLEI

RapidLEI er fuldautomatisk og gør det nemt for dig at anvende, administrere og bruge dine LEI’er effektivt. Ingen formularudfyldning, udskrivning, signering og scanning betyder mere tid at bruge på at drive din virksomhed!

Start typing your Organization name

START MED AT SKRIVE ORGANAVN

I realtid søger vi i de lokale og globale forretningsregistre for at finde din virksomhed. Vi udfylder automatisk resultaterne for at gøre det nemt for dig.

Electronically sign in browser

E-SIGN I DIN BROWSER

Underskriv den obligatoriske tidsstemplede kontrakt elektronisk direkte i din browser eller deleger den elektronisk til en virksomhedsmedarbejder. Ingen udskrivning, ingen faxning nødvendig – helt online og let.

LEI is published to GLEIF database

DIT LEI ER UDGIVET

Dit nyregistrerede LEI Kode offentliggøres derefter til det globale LEI-indeks – den globale globale katalog over alle juridiske enhedsidentifikatorer – Global LEI Index.

Hvad er en Legal Entity Identifier?

LEIs for Banks

LEI’er er G20-godkendte identifikationskoder, der giver en offentligt tilgængelig verificerbar kilde til ‘hvem er hvem’ (organisationsidentitet) og ‘hvem ejer hvem’ (organisationsgruppestrukturer). Systemet drives af Global LEI Foundation (GLEIF). Et begrænset antal organisationer (som Ubisecure) bliver LEI-udstedere (også kendt som LOU’er i LEI-økosystemet) efter at have bestået en streng akkrediteringsproces.

Hvorfor har jeg brug for et LEI?

Why do I need an LEI?

2,1 mio. Organisationer har juridiske enhedsidentifikatorer og betragtes som en del af det globale LEI-system – den offentligt tilgængelige, live og verificerbare database med juridiske enheder. Organisationer skal have LEI’er for at være i overensstemmelse med regulering, muliggøre tillid til deres identitet og hævde deres legitimitet. LEI’er bruges i mange B2B-kend din kunde- og omboardingsprocesser.

Legal Entity Identifier ofte stillede spørgsmål

HVORFOR KOSTER LEI'ER FRA RAPIDLEI MINDRE END ANDRE LEI-UDSTEDERE?

For at enhver organisation i verden kan registrere en LEI-kode, har vi brug for en LEI-udstedelsesplatform, der kan skaleres. Vi byggede en løsning, der automatiserer LEI-ansøgningsprocessen ved at oprette forbindelse til de verdensomspændende forretningsregistre i realtid. Dette gør applikationer hurtigere, og det gør driftsomkostningerne meget lavere. Vi videregiver disse besparelser til dig ved at levere LEI’er til en meget lavere pris end nogen af vores konkurrenter.

UDSTEDER RAPIDLEI AKKREDITEREDE, ANERKENDTE LEI'ER?

RapidLEI er en af ca. 30 akkrediterede LEI-udstedere, også kendt som LOU’er (Local Operating Units). RapidLEI blev akkrediteret i juni 2018, og vi sidder sammen med organisationer som GMEI Utility (og registreringsagent NordLEI), Bloomberg LEI, LSE og andre, da vi leverer registrering, fornyelse og andre LEI-tjenester til juridiske enheder, der ønsker at udnytte LEI’er.

HVEM ER GLEIF?

Global LEI Foundation (GLEIF) blev oprettet af Financial Stability Board og G20 i 2014. GLEIF har til opgave at støtte implementeringen og brugen af LEI.

HVOR HURTIGT VOKSER RAPIDLEI?

Siden lanceringen i 2018 har GLEIF konsekvent anerkendt, at RapidLEI har den hurtigst voksende LEI-udsteder. I løbet af 2019 var RapidLEI de hurtigst voksende LEI’er og er nu en af de største udsteder af nye LEI’er globalt. Fra marts 2020 er RapidLEI nummer 1-udsteder af nye LEI’er globalt og # 1 LEI-udsteder for datakvalitet. Du kan spore LEI-vækst og datakvalitetsstatistikker fra RapidLEI, GMEI Utility (og registreringsagent NordLEI), og Bloomberg på rapidlei.com/stats.

SKAL DU VÆRE ET FIRMA FOR AT OPNÅ EN LEI?

LEI-numre kan udstedes til registrerede virksomheder og registrerede datterselskaber, almennyttige organisationer, enkeltmænd, internationale filialer, fonde og trusts.

HVOR LANG TID TAGER DET AT REGISTRERE MIT LEI?

RapidLEI-platformen bruger automatisering til at gøre LEI-ansøgningsprocessen hurtig og nem. Mange LEI’er udstedes på få minutter, men hvis virksomhedsidentitetsdata har brug for yderligere menneskelig baserede kontrol, tager det lidt længere tid. Hvis dette er tilfældet, udsteder vi stadig dit LEI på få timer og næsten altid samme dag som ansøgningen.

JEG HAR ALLEREDE ET LEI, HVORDAN FORNYER JEG DEN MED RAPIDLEI?

Kun LOU, der administrerer LEI, kan forny LEI. Hvis du vil forny en eksisterende LEI med RapidLEI, skal du først overføre den til RapidLEI. Dette er en simpel proces, og vores webformularer guider dig gennem processen.

HVORDAN FINDER JEG UD AF, OM MIT LEI ER BORTFALDET, INAKTIV ELLER INAKTIV?

Du kan bruge vores Search LEI-værktøj til at finde ud af den aktuelle status. Vi opretter forbindelse til den globale LEI-database for at kontrollere, og afhængigt af status hjælper vores system dig med at forny eller anvende.

HVEM ER UBISECURE?

Ubisecure er en identitetstjenesteudbyder og den GLEIF-akkrediterede organisation bag RapidLEI. Vi udvikler SaaS, cloud-løsninger og lokal software til Identity & Access Management. LEI’er er centrale i vores vision om at levere sikkerhed og identitetstjenester til organisationens identitetsdomæne. Vi har kontorer i USA, Storbritannien, Finland, Sverige og Tyskland.

HAR RAPIDLEI LOKALE PARTNERE?

Du kan købe LEI-koder fra RapidLEI direkte, eller du kan købe fra vores globale netværk af snesevis af certificerede registreringsagentpartnere. RapidLEI har en partner-first tilgang, og vi arbejder kun med Registration Agent-partnere, der tilføjer lokal ekspertise såsom sprogstøtte, reguleringsforståelse, valutasupport og mere. Gå til RapidLEI-partnermappen for at finde en lokal partner i dit land.