Register LEI > Individual LEIs

RapidLEI top issuer globally

#1
UUSI VAHVISTETTU
LEI-MYÖNTÄJÄ MÄÄRÄLLISESTI

LEIs for Organizations


ORGANISAATIOTA
KÄYTTÄMÄSSÄ RAPIDLEI:tä

Data Quality

#1
LEI-MYÖNTÄJÄ
DATAN LAADUN MUKAAN

GLEIF Accredited

1 vuosi

70€

EDULLINEN

3 vuotta

200€

SÄÄSTÄ 5%

5 vuotta

315€

SÄÄSTÄ 10%

  •  Automatisoitu myöntämisprosessi
  •  Hanki LEI minuuteissa
  •  Toimintorikas LEI hallintaportaali
  •  Automaattinen vuosittainen LEI:n uusiminen
  •  24/7 asiantuntijan tuki
  • Olemassa olevien LEI-tunnusten ilmainen siirto
  •  #1 Globaali LEI-myöntäjä
  •  GLEIF akkreditoitu laillinen toimintayksikkö

Kun yhtiöt kuten Kraft Heinz, Santander ja Tesla tarvitsevat LEI:nsä nopeasti ja tehokkaasti, ne aloittavat täältä…


Rekisteröi useampi LEI-numero | Osta paikalliselta yhteistyökumppanilta

LEI vanhentunut?
Siirry sivulle Vanhentunut LEI FAQ nopeuttaaksesti LEI:n uudelleenaktivoimista.

An excellent online service

Clear guidance in process, effective application and fast response.

RapidLEI Customer

Seamless & Effortless

Seamless and effortless. Our first LEI application processed and approved in under 1 hour. Superb efficiency. Highly recommended and the only way to get a LEI. Well done to the RapidLEI team.

RapidLEI Customer

Brilliant Customer Service

Excellent service especially on a Sunday! Had an email and a further telephone call to help with a technical query.

Gary B.

Very Quick Process

Immediately received LEI after completing all of the required steps.

Robert Vallair LLC

Really happy with the issuance process…

Quick, most of the forms were pre-filled based on company lookup data and their team verified the data quickly. Took a total of maybe 10 minutes or clicking through forms and 3 hours of waiting and our company had a LEI issued.

RapidLEI Customer

LEI for CA corporate in 24 hours

Needed LEI for a Canadian company as per requirement to comply with EU regulations. RapidLEI is legit partner of GLEIF as per gleif website. Price was lower than all competitors and I received my LEI in less than 24 hours.

RapidLEI Customer

Very easy and efficient

Most pleased with the service - and good value.

Jeremy Read

Quick, easy

The best service on the market for rapid issuance and management of LEIs.

Stan

Highly Recommended for Simple and Quick LEIs

Great service, simple website, easy to complete, great support - much simpler than alternative options I have tried. I'd recommend RapidLEI to any first time LEI requestors.

Gavin Black, Pure Group CFO

Best place to get your LEI.

Seamless and well built intuitive interface with zero hassles.

Apurva Mody

Improved the speed!

The company has significantly improved the speed of data processing and reduced the waiting time for reference data changes for the LEIs we support.

RapidLEI customers

Miksi valita RapidLEI rekisteröidäkseen LEI-tunnus?

24/7 Legal Entity Identifier issuance

24/7 kellonympäri myöntäminen,
mukaanlukien viikonloput

Fast LEI issuance

Automatisoita hakemusprosessi –
LEI:t myönnetään minuuteissa

#1 LEI issuer

#1 Globaali LEI-myöntäjä ja #1 LEI:n datan laadussa | Katso tilastot

Trustpilot review

5 tähden asiakas tyytyväisyys Trust Pilotissa
Lue arvostelut

Legal Entity Identifier discounts

Edulliset hinnat ja
monivuotisia alennuksia

Weekend LEI issuance

EnterpriseLEI täydelliselle LEI
elinkaaren hallinnalle
Opi EnterpriseLEI:stä

KUINKA RAPIDLEI TOIMII

RapidLEI on täysin automoitu, jotta sinun olisi helpompi rekisteröidä, hallita ja käyttää LEI:tä tehokkaasti. Ei paperilomakkeiden täyttöä, printtaamista, manuaalista allekirjoittamista tai skannausta tarkoittaa, että enemmän aikaa kuluu yrityksesi hoitamisessa!

Start typing your Organization name

ALOITA KIRJOITTAMALLA ORGANISAATION NIMI

Aloita luomalla LEI-hallintatili. Tarvitset vain nimesi ja sähköpostisi. Sitten etsimme reaaliajassa yrityksesi paikallisilta ja maailmanlaajuisilta yritysrekistereiltä. Täytämme tulokset sinulle automaattisesti, jotta kaikki olisi sinulle helppoa.

Electronically sign in browser

ALLEKIRJOITA SÄHKÖISESTI SELAIMELLA

Allekirjoita lomake sähköisesti selaimellasi tai delegoi yrityksen virkamiehelle. Printtaamista tai faksaamista ei tarvita – kaikki tapahtuu helposti verkossa.

LEI is published to GLEIF database

SINUN LEI ON JULKAISTU

Sinun juuri myönnetty LEI-numero julkaistaan Global LEI Index – kaikkien oikeushenkilöiden tunnisteiden globaali päähakemisto

Mikä on Legal Entity Identifier?

LEIs for Banks

LEI:t ovat G20:n hyväksymät tunnistekoodit, jotka tarjoavat julkisesti saatavilla olevan vahvistettavan lähteen siitä ‘kuka on kuka’ (organisaation identiteetti) ja ‘kuka omistaa kenet’ (konsernit). Systeemiä operoi Global LEI Foundation (GLEIF). Rajattu määrä organisaatioita, (kuten Ubisecure), ryhtyvät LEI-myöntäjiksi (tunnettu myös lyhenteellä LOU LEI ekosysteemissä) läpäistyään tiukan akkreditointiprosessin.

Miksi tarvitsen LEI:n?

Why do I need an LEI?

1,8m+ organisaatiolla on Legal Entity Identifier ja luokitellaan osaksi Globaalia LEI Systeemiä – julkisesti saatavilla oleva, live ja vahvistettava oikeushenkilöiden tietokanta. Organisaatioilla tulee olla LEI-tunnukset noudattaakseen säännöksiä, mahdollistaakseen luottamuksen identiteettiinsä sekä vahvistaakseen legitiimiytensä. LEI-tunnuksia käytetään monissa B2B Know Your Customer – prosesseissa ja käyttöönottoprosesseissa.

Legal Entity Identifier Usein Kysytyt kysymykset

MIKSI MINUN TÄYTYY LUODA RAPIDLEI KÄYTTÄJÄ?

LEI on etu ja sitä pitää hallita kunnollisesti ja turvallisesti. Tilin luominen on ensimmäinen askel LEI:n saamiseksi ja se vaatii vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Käyttäjäsi annetaan uusia LEI-tunnuksesi vain yhdellä klikkauksella, ja tilata lisää LEI-koodeja konserniyhtiöille nopeasti.

MIKSI LEI-tunnukset RAPIDLEI:ltä MAKSAA VÄHEMMÄN KUIN MUILTA MYÖNTÄJILTÄ?

Jotta jokainen maailman organisaatio saisi LEI-koodin tarvitsemme LEI-myöntämisalustan joka voi skaalautua. Loimme ratkaisun, joka automatisoi LEI-hakemusprosessin yhdistämällä maailmanlaajuisiin yritysrekistereihin reaaliajassa. Tämä tekee hakemuksista nopeampia ja alentaa käyttökustannuksia huomattavasti. Välitämme nämä säästöt sinulle toimittamalla LEI-tunnukset paljon edullisemmin kuin mikään kilpailijamme.

MYÖNTÄÄKÖ RAPIDLEI AKKREDITOITUJA, TUNNUSTETTUJA LEI-TUNNUKSIA?

RapidLEI on yksi noin 30 akkreditoidusta LEI-myöntäjästä, jotka tunnetaan myös lyhenteellä LOU (Local Operating Units). RapidLEI akkreditoitiin in kesäkuussa 2018 ja seisomme organisaatioiden, kuten Bloomberg LEI, DTCC (GMEI Utility LEI), LSEG (London Stock Exchange Group), ja muiden rinnalla. Tarjoamme rekisteröintiä, uusimisia ja muita LEI-palveluita oikeushenkilöille, jotka haluavat käyttää LEI-tunnuksia.

KETÄ ON GLEIF?

The Global LEI Foundation (GLEIF) perustettiin Rahoitusvakauslautakunnan ja G20 toimesta vuonna 2014. GLEIF:in tehtävänä on tukea LEI:n toimeenpanoa ja käyttöä.

KUINKA NOPEASTI RAPIDLEI KASVAA?

RapidLEI:n vuoden 2018 julkaisun jälkeen GLEIF on jatkuvasti tunnustanut RapidLEI:n olevan nopeiten kasvava LEI-myöntäjä. RapidLEI on #1 uusien LEI-tunnuksien myöntäjä globaalisti sekä #1 LEI-myöntäjä datan laadun mukaan. Voit seurata LEI:n kasvua ja datan laadun statistiikkoja RapidLEI:ltä, DTCC:ltä (GMEI Utility LEI), ja Bloomberg LEI:ltä rapidlei.com/stats.

TÄYTYYKÖ SINUN OLLA YHTIÖ SAADAKSESI LEI-TUNNUS?

LEI-koodi voidaan myöntää rekisteröidyille yhtiöille ja tytäryhtiöille, voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, yksityisille yrittäjille, kansainvälisille sivukonttoreille, rahastoille ja säätiöille.

KAUANKO KESTÄÄ REKISTERÖIDÄ LEI?

RapidLEI alusta käyttää automaatioita tehdäkseen LEI-hakemusprosessista nopeaa and helppoa. Monet LEI:t myönnetään vain minuuteissa, mutta jos yrityksen identiteetti data tarvitsee ylimääräisiä ihmisperusteisia tarkastuksia, se kestää hieman pidempään. Tässä tapauksessa myönnämme LEI-tunnuksesi vain tunneissa ja melkein aina samana päivänä kuin hakemus on jätetty.

MINULLA ON JO LEI, KUINKA UUSIN SEN RAPIDLEI:llä?

Vain LOU, joka hallinnoi LEI:tä voi uusia LEI:n. Jos haluat uusia jo olemassa olevan LEI:n RapidLEI:llä, sinun täytyy ensin siirtää se RapidLEI:hin. Tämä on yksinkertainen prosessi ja nettifoorumimme ohjaa sinua prosessissa (klikkaa LEI siirto prosessiin).

MISTÄ SELVITÄN ONKO LEI-TUNNUKSENI VANHENTUNUT, EI TOIMINNASSA TAI KELVOTON?

Voit käyttää meidän Lookup LEI -työkalua selvittääksesi LEI-tunnuksen tämänhetkisen statuksen. Yhdistämme tarkistaessa globaaliin LEI-indeksiin, ja riippuen statuksesta systeemimme auttaa sinua uusimaan, rekisteröimään tai uudelleenaktivoimaan vanhentuneen LEI-tunnuksen nopeasti (klikkaa tästä kiireellisiä vanhentuneen lei:n kysymyksiä).

KUKA ON UBISECURE?

Ubisecure on identiteettipalveluteknologian tarjoaja ja GLEIF akkreditoitu RapidLEI:n takana oleva organisaatio. Kehitämme SaaS-, pilviratkaisuja ja paikallisia ohjelmistoa identiteetin- ja pääsynhallintaan. LEI:t ovat keskeisiä visiollemme tarjota turva- ja identiteettipalveluja organisaatioiden identiteettialueelle. Meillä on toimistoja Yhdysvalloissa, UK:ssa, Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa.

ONKO RAPIDLEI:llä PAIKALLISIA KUMPPANEITA?

Voit ostaa LEI-koodeja RapidLEI:ltä suoraan tai globaalilta verkostoltamme täynnä sertifioituja rekisteröintiagenttikumppaneita. RapidLEI:llä on kumppanit-ensin lähestymistapa ja työskentelemme vain rekisteröintiagenttikumppaneiden kanssa, jotka lisäävät osaamista, kuten muun muassa kielitukea, sääntöjen ymmärtämistä, valuuttatukea ja muuta.

Mene RapidLEI kumppani luetteloon löytääksesi paikallisen kumppanin maastasi.

Jos haluaisit olla rekisteröintiagentti, juttele LEI kumppanuustiimin kanssa.

Introduction to LEIs video

KATSO: Intro LEI:hin ja RapidLEI:hin

Get LEI quickly video

KATSO: 99 sekunnin LEI rekisteröinti