LEI Tunnus Suomi: Tarvitsetko Legal Entity Identifier nopeasti?

Hanki Legal Entity Identifier tunnus nopeasti ja vaivattomasti vain minuuteissa. RapidLEI on globaalisti nopeimmin kasvava LEI-tunnuksien (LEI Code) myöntäjä ja osa suomalaista Ubisecurea.

RapidLEI GLEIF accredited

SIIRRÄ LEI

Maksuton


Siirrä LEI tunnuksesi RapidLEI:lle ja uusi se erikoistarjoushinnoin!


  •  Maksuton LEI tunnuksien siirto
  •  Pidä nykyinen LEI-numerosi
  •  Tunnuksen uusinta erikoishinnoin

SIIRRÄ LEI

OSTA LEI

ERIKOISTARJOUS!

Vain 75,00 €


Hanki LEI tunnus organisaatiolle tai asiakkaallesi minuuteissa täysin valtuutetulta RapidLEI -palvelulta.


 •  Erikoistarjous Suomalaiselle LEI-tunnuksille
 •  Säästä vuosittain jopa 25% monivuotisella LEI-tunnuksella
 •  Hanki LEI tunnus vain minuuteissa
 •  LEI-hallintaportaali
 •  24/7 asiantunteva asiakastuki
 •  Yritys- ja pankkiratkaisut

Ota meihin yhteys, kun tarvitset useamman LEI-tunnuksen

REKISTERÖI LEI

UUSI LEI

Vain 75,00 €


Uusi olemassaoleva LEI tunnus nyt erikoistarjousta hyödyntäen ja nauti kaikista LEI-hallintaportaalin eduista


 •  Erikoistarjous Suomalaiselle LEI-tunnuksille
 •  Säästä vuosittain jopa 25% monivuotisella LEI-tunnuksella

UUSI LEI

HARKITSETKO MILLAISEN LEI-TUNNUKSEN TARVITSET? HAETKO TUNNUKSIA YHDELLE VAI USEAMMALLE OIKEUSHENKILÖLLE?
OTA YHTEYTTÄ ASIAKASTUKEEMME 

KUINKA SE TOIMII: REKISTERÖI LEI TUNNUS VAIN 99 SEKUNNISSA!

RapidLEI mahdollistaa täysin automaattisen hakuprosessin yhdistymällä suoraan kaupparekisteriin. Legal Entity Identifier tunnuksesi luodaan alle kahdessa minuutissa.

Step One

ALOITA KIRJOITTAMALLA ORGANISAATIOSI NIMI

Saat käyttöösi RapidLEI -tilin ja kirjoittaessasi yrityksen nimeä, RapidLEI -järjestelmä tarkistaa yrityksesi samanaikaisesti kaupparekisteristä. Automaattinen lomake täyttää tietosi puolestasi.

Step Two

SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITUS

Allekirjoita tai tee valtuutus sähköisesti! Ei tulostusta, ei faxia – kaikki hoituu verkossa.

Step Three

LEI-TUNNUKSESI ON VALMIS!

Uusi LEI-tunnuksesi on rekisteröity ja lisätty ”Global Legal Entity Identifier Index” –rekisteriin – kaikkien LEI-tunnuksien päärekisteriin.

DEMO - KATSO KUN LEI LUODAAN 99 SEKUNNISSA

Rapid LEI by Ubisecure

Miksi RapidLEI?

RapidLEI on Suomalaisen Ubisecuren omistama täysin valtuutettu LEI-tunnuksien myöntäjä. 

 • Paikallinen edustus Espoossa
 • Alhaisimmat hinnat
 • Nopein LEI-tunnuksien myöntäjä
 • Asiantunteva asiakastuki
 • Nopeimmin kasvava LEI-tunnuksien myöntäjä globaalisti

Liity tuhansien yrityksien joukkoon, jotka valitsevat RapidLEI:n joka kuukausi.

LEI nopeammin, helpommin ja paremmin!

MIKÄ ON LEGAL ENTITY IDENTIFIER?

LEI (oikeushenkilötunniste) on lyhenne sanoista ”Legal Entity Identifier”, oikeushenkilöiden tunnistamiseen käytettävä yksilöllinen tunnus. 20 merkistä muodostuva koodi perustuu G20 -maiden tukemaan ISO 17442 -standardiin ja se toimii ”uniikkina, globaalina organisaatioidentiteettien tunnisteena”. Syyskuusta 2019 lähtien yli 1,5 miljoonaa oikeushenkilöä on maailmanlaajuisesti rekisteröinyt LEI-tunnuksen.

what is an lei

LEI-tunnukset muodostavat julkisesti saatavilla olevan todennettavissa olevan rekisterin siitä, ‘kuka on kukin’ (organisaation identiteetti) ja ‘kuka omistaa kenetkin’ (organisaatioryhmien rakenteet). Global Legal Entity Identifier Foundation -säätiö (GLEIF) valtuuttaa LEI-tunnuksien myöntämisen vain rajoitetulle määrälle organisaatiota (kuten RapidLEI), jotka läpäisevät tiukan akkreditointiprosessin.

MIKSI TARVITSE LEIn?

LEI-tunnukset mahdollistavat organisaation pääsyn osaksi globaalia LEI-järjestelmää (Global LEI System) – julkisesti saatavilla olevaa, ajantasaista ja todennettavissa olevaa yhteisötunnisteiden tietokantaa. Vahvistettu status osoittaa sitoutumista ja avoimuutta, vahvistaen yrityskuvaa ja ennen kaikkea auttaa vastaamaan eri regulaatioihin.

LEI-tunnuksia käytetään täyttämään tarvittavia identiteetin varmistukseen liittyviä vaatimuksia ja säätelyitä mm. Frank-Dodd Act. Nämä määräykset lisäävät kaivattua avoimuutta finanssitapahtumiin ja kauppoihin.

GLEIF:n ja innovatiivisten tunnuksien myöntäjien (kuten RapidLEIn) kehittämänä LEI-tunnukset ovat saaneet uusia käyttökohteita. LEI: tä käytetään nyt edustamaan oikeushenkilön identiteettiä xBLR-raporteissa, digitaalisen allekirjoitukseen liittyvissä sovelluksissa ja muissa palveluissa, jotka käyttävät PKI -infrastruktuuria.

Lue lisää Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

LEI for Banks

EU-asetus vaatii LEI-tunnuksien käytön lisäämistä

LEI-tunnuksista on tullut maailmanlaajuinen standardi, joka on suunniteltu auttamaan niiden oikeushenkilöiden identifiointia, jotka osallistuvat organisaatioiden taloudellisiin ja arvo-omaisuuteen liittyviin tapahtumiin.

Standardi lisää markkinoiden läpinäkyvyyttä ja tukee tunnistautumista koskevia sääntelyitä mukaan lukien Euroopan laajuiset asetukset kuten MiFID II / MiFIR, EMIR, XBRL ja kymmenet muut. Katso yksityiskohtaiset erittelymme muista sääntelyvaatimuksista.

Legal Entity Identifier tunnus – Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi RapidLEI:n LEI-tunnukset ovat edullsempia kuin muiden LEI-tunnuksien myöntäjien?

LEI-tunnuksien myöntäminen perustuu helposti skaalattavissa olevaan alustaan. Me olemme rakentaneet ratkaisun, joka automatisoi hakuprosessin ja on suoraan yhteydessä eri maiden kaupparekistereihin reaaliajassa. Tämä tekee applikaatiosta nopeamman sekä laskee tuntuvasti operationaalisia kustannuksia. Tästä johtuen voimme tarjota LEI-tunnuksia huomattavasti halvemmalla hinnalla.

Tarjoaako RapidLEI vahvennettuja ja tunnustettuja LEI-tunnuksia?

RapidLEI on yksi 33 valtuutetusta LEI-tunnuksien myöntäjästä ja rekisterinpitäjästä, jotka tunnetaan myös nimellä LOU (Local Operating Units). Meidät akkreditoitiin kesäkuussa 2018 ja toimimme yhdessä organisaatioiden, kuten Bloombergin, DTCC:n, LSE:n ja muiden kanssa, toimittamalla rekisteröinti-, uusimis- ja muita LEI-palveluita oikeushenkilöille, jotka haluavat hankkia LEI-tunnuksen.

Mikä on GLEIF?

The Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF) perustettiin G20 -maiden aloitteesta 2014. GLEIF:n tehtävänä on tukea LEI-tunnuksien käyttöönottoa ja myöntämistä.

Kuinka nopeasti RadidLEI kasvaa?

Heti markkinoille tulostaan lähtien vuodesta 2018, GLEIF on johdonmukaisesti tunnustanut RapidLEI:n oleva nopeimmin kasvava LEI-tunnuksien myöntäjä. Syyskuusta 2019, RapidLEI on yksi isoimmista globaaleista uusien LEI-tunnuksien myöntäjistä ja on pitänyt asemansa nopeimmin kasvavana LEI-tunnuksien myöntäjänä jokaisessa vuosineljänneksessä.

Pitääkö olla yritys, jotta voi saada LEIn?

LEI voidaan myöntää rekisteröidyille yrityksille tai tytäryhtiölle, voittoa tavoittelemattomille järjestöille, yksityisyrityksille, kansainvälisille sivukonttoreille, säätiöille ja rahastoille.

Kuinka kauan LEI-tunnuksen rekisteröintiin menee?

Alustamme käyttää automatisoitua LEI-hakuprosessia tehden siitä nopeaa ja helppoa. Monet LEI-tunnukset myönnetään muutamassa minuutissa, mutta jos yrityksen tiedot vaatii manuaalisen tarkastuksen, vie se hieman kauemmin. Jos näin on, myönnämme LEIn muutamassa tunnissa ja useimmiten saman päivän kuluessa.

Minulla on jo olemassa oleva LEI-tunnus, miten uusin sen RapidLEI:n kautta?

Vain LEI-tunnusta hallinnoiva rekisterinpitäjä voi uusia LEIn. Jos haluat uusia olemassa olevan LEI-tunnuksen RapidLEIn kautta, sinun on ensin siirrettävä se meille. Tämä on yksinkertainen prosessi josta verkkolomakkeemme opastavat sinut läpi.

Mistä tiedän onko LEI-tunnus vanhentunut tai ei käytössä?

Voit selvittää nykyisen tilan “Search LEI” -työkalumme avulla. Tarkistamme tilan maailmanlaajuisesta LEI-tietokannasta, ja riippuen tilanteesta, järjestelmämme auttaa sinua uudistamaan tai hakemaan LEIn.

Mikä on Ubisecure?

Ubisecure on suomalainen ohjelmistotalo, jonka pääkonttori on Espoossa. Tarjoamme identiteetin ja pääsynhallintaratkaisuja mm. Suomen valtiolle sekä monille yksityissektorin yrityksille. LEI-tunnukset ovat keskeinen osa visiotamme luoda käyttäjäystävällisiä tietoturva- ja identiteettipalveluita organisaatioille. Meillä on toimistot myös Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ruotsissa ja Saksassa.

Onko meillä paikallisia yhteistyökumppaneita?

Voit ostaa LEI-tunnuksia suoraan RapidLEI:ltä tai voit hyödyntää kattavaa kansainvälistä yhteistyöverkostoamme; Registration Agent . RapidLEI kannattaa vahvasti yhteistyöverkostoon pohjautuvaa lähestymistapaa, ja toimimme vain Registration Agent -kumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat paikallista asiantuntemusta kuten kielitukea, lainsäädännöllinen ymmärrystä, valuuttatukea ja paljon muuta. Jos haluat liittyä Registration Agent- verkostoon ota yhteyttä yhteistyökumppanitiimiimme.

JÄLLEENMYYJÄ – HYÖDYNNÄ UUDET MAHDOLLISUUDET

ALOITA LEI-TUNNUKSIEN MYYNTI ASIAKKAILLE JA LAAJENNA MARKKINAOSUUKSIA UUDELLA TOISTUVALLA TULOLÄHTEELLÄ

RapidLEI on kumppaniverkostoihin keskittyvä organisaatio ja sitoutunut jälleenmyyjien tarpeisiin. Maailmanlaajuisesti kattava kumppaniverkostomme tarjoaa paikallista, arvoa tuottavaa kokemusta kaikille LEI-tunnuksien tilaajille.

 • Automatisoidut sovellukset
 • LEI-hallintaportaali
 • Kattavat alennukset
 • Markkinointi- ja MDF-ohjelma
 • Kumppani API integrointi

LEI Partners