SE > Registrera LEI Number

LEI Sverige: Ett enklare sätt att registrera LEI Nummer för juridiska personer

LEI samma dag, automatiskt utfärdande dygnet runt för ditt LEI Nummer. Gå med i tusentals organisationer och fonder som väljer RapidLEI.

Samma son GMEI Utility, RapidLEI är ackrediterat av GLEIF för att utfärda LEI i Sverige.

GLEIF Accredited RapidLEI

RapidLEI top issuer globally

#1
LEI-UTGIVARE PÅ VOLYM

LEIs for Organizations


ORGANISATIONER MED RAPIDLEI

Data Quality

#1
FÖR DATAKVALITET

1 år

70€

LÅG KOSTNAD

3 år

200€

SPARA 5%

5 år

315

SPARA 10%

Automatiserad emitteringsprocess

Få LEI på bara några minuter

Funktionsrik LEI-hanteringsportal

24/7 expert support

Gratis överföring av befintliga LEI

# 1 global ackrediterad LEI-emittent

Registrera ett LEI Kod för dig eller din klient på bara några minuter

Välj fleråriga för automatiserade förnyelser. Spara tid, pengar och lägre risk för förfallna LEI-böter.


BULK REGISTRERING |
KÖP FRÅN LOKAL PARTNER

RapidLEI customers

Varför ska man välja RapidLEI?

24/7 Legal Entity Identifier issuance

Varför ska man välja RapidLEI?

Fast LEI issuance

Automatiserad process – de flesta LEI utfärdas på några minuter

#1 LEI issuer

# 1 global emittent och # 1 för LEI-datakvalitet
Se Statistik

Trustpilot review

5-stjärnigt kundnöjdhetspoäng på Trustpilot
Se live recensioner från Trustpilot

Legal Entity Identifier discounts

Låga priser och flerårsrabatter

Weekend LEI issuance

EnterpriseLEI för fullständig LEI-livscykelhantering

HUR RAPIDLEI FUNGERAR

RapidLEI är helt automatiserad och gör det enkelt för dig att tillämpa, hantera och använda dina LEI: er effektivt. Ingen formulärfyllning, utskrift, signering och skanning innebär mer tid att spendera på att driva ditt företag.

Start typing your Organization name

BÖRJA MED ATT SKRIVA ORG NAMN

I realtid söker vi efter lokala och globala företagsregister för att hitta ditt företag. Vi fyller automatiskt i resultaten för att göra det enkelt för dig.

Electronically sign in browser

E-SIGN IN DIN WEBBLÄSARE

Skriv elektroniskt det obligatoriska tidsstämplade kontraktet direkt i din webbläsare eller delegera elektroniskt till en företagsansvarig. Ingen utskrift, ingen faxning behövs – helt online och enkelt.

LEI is published to GLEIF database

DITT LEI PUBLICERAS

Ditt nyregistrerade LEI Nummer publiceras sedan till Global LEI Index – den globala huvudkatalogen för alla juridiska enhetsidentifierare – Global LEI Index.

Vad är en LEI?

LEIs for Banks

LEI är G20-godkända identifierarkoder som ger en offentligt tillgänglig verifierbar källa till “vem är vem” (organisationsidentitet) och “vem äger vem” (organisationsgruppstrukturer). Systemet drivs av Global LEI Foundation (GLEIF). Ett begränsat antal organisationer (som Ubisecure) blir LEI-emittenter (även kända som LOU i LEI-ekosystemet) efter att ha genomgått en strikt ackrediteringsprocess.

Varför behöver jag ett LEI?

Why do I need an LEI?

1,7 miljoner organisationer har juridiska identitetsidentifierare och anses vara en del av det globala LEI-systemet – den allmänt tillgängliga, levande och verifierbara databasen över juridiska personer. Organisationer bör ha LEI för att följa regler, möjliggöra förtroende för sin identitet och hävda deras legitimitet. LEI används i många B2B-kunskaps- och ombordingprocesser.

Vanliga frågor om LEI Kod

Varför kostar LEI från RapidLEI mindre än andra LEI-emittenter?

För att alla organisationer i världen ska kunna registrera en LEI-kod behöver vi en LEI-utfärdande plattform som kan skalas. Vi byggde en lösning som automatiserar LEI-ansökningsprocessen genom att ansluta till de globala affärsregistrerna i realtid. Detta gör applikationer snabbare och det gör att driftskostnaderna blir mycket lägre. Vi överför dessa besparingar till dig genom att tillhandahålla LEI till en mycket lägre kostnad än någon av våra konkurrenter.

Utfärdar RapidLEI ackrediterade, erkända LEI?

RapidLEI är en av cirka 30 ackrediterade LEI-utgivare, även känd som LOUs (Local Operating Units). RapidLEI ackrediterades i juni 2018 och vi sitter tillsammans med organisationer som GMEI Utility (och NordLEI), EQS LEI, och andra när vi levererar registrering, förnyelse och andra LEI-tjänster för juridiska personer som vill använda LEI.

Vem är GLEIF?

Global LEI Foundation (GLEIF) bildades av Financial Stability Board och G20 2014. GLEIF har till uppgift att stödja genomförandet och användningen av LEI.

Hur snabbt växer RapidLEI?

Sedan lanseringen 2018 har GLEIF konsekvent erkänt att RapidLEI har den snabbast växande LEI-emittenten. RapidLEI var under 2019 de snabbast växande LEI: erna och är nu en av de största emittenterna av nya LEIs globalt. Från och med mars 2020 är RapidLEI nummer 1-emittenten av nya LEI globalt och LEI-emittenten # 1 för datakvalitet. Du kan spåra LEI-tillväxt och datakvalitetsstatistik från RapidLEI, GMEI Utility LEI (och NordLEI), och Bloomberg på rapidlei.com/stats .

Måste du vara ett företag för att få ett LEI?

LEI Kod kan utfärdas till registrerade företag och registrerade dotterbolag, ideella organisationer, ensamägare, internationella filialer, fonder och truster.

Hur lång tid tar det att registrera mitt LEI?

RapidLEI-plattformen använder automatisering för att göra LEI-ansökningsprocessen snabb och enkel. Många LEI utfärdas på bara några minuter, men om företagsidentitetsdata behöver ytterligare mänskliga kontroller tar det lite längre tid. Om så är fallet utfärdar vi fortfarande ditt LEI på bara några timmar och nästan alltid samma dag som ansökan.

Jag har redan ett LEI, hur kan jag förnya det med RapidLEI?

Endast LOU som hanterar LEI kan förnya LEI. Om du vill förnya ett befintligt LEI med RapidLEI måste du först överföra den till RapidLEI. Detta är en enkel process och våra webbformulär leder dig genom processen.

Hur får jag reda på om mitt LEI förfaller, är aktivt eller inaktiv?

Du kan använda vårt sök LEI-verktyg för att ta reda på aktuell status. Vi ansluter till den globala LEI-databasen för att kontrollera, och beroende på status hjälper vårt system dig att förnya eller ansöka.

Vem är Ubisecure?

Ubisecure är en teknologileverantör av identitetstjänster och den GLEIF-ackrediterade organisationen bakom RapidLEI. Vi utvecklar SaaS, molnlösningar och lokal programvara för Identity & Access Management. LEI är centrala för vår vision om att tillhandahålla säkerhet och identitetstjänster för organisationens identitetsdomän. Vi har kontor i USA, Storbritannien, Finland, Sverige och Tyskland.

Har RapidLEI lokala partners?

Du kan köpa LEI-koder från RapidLEI direkt, eller så kan du köpa från vårt globala nätverk av dussintals certifierade registreringsagentpartners. RapidLEI har en partner-first-strategi och vi arbetar endast med Registration Agent-partners som lägger till lokal expertis som språkstöd, regleringsförståelse, valutastöd och mer. Gå till RapidLEI-partnerkatalogen för att hitta en lokal partner i ditt land.